Valitse sivu

Käsiohjelma.fi

Käsiohjelma helposti

Käsiohjelma.fi palvelun avulla saat helposti digitaalisen käsiohjelman tapahtumaan, näytökseen tai esitykseen.

Palvelu on suunniteltu niin, että sen käyttäminen erilaisissa esityksissä on helppoa. Esimerkiksi sivuston tausta on suunniteltu tummaksi, ettei se tuota liikaa ylimääräistä valoa katsomoon ja häiritse muita esityksen katsojia.

Käsiohjelman sisällön lisääminen palveluun on helppoa, voit esimerkiksi toimittaa sisällön Word-tiedostossa. Käsiohjelman muotoilusta tai ulkonäöstä ei tarvitse huolehtia, siitä vastaa palvelu.

Tulevat tapahtumat

Menneet tapahtumat

Kiva ja toimiva systeemi!

Plussa, että näkee jälkeenpäin kuinka moni on katsonut ohjelman.

Kristiina

Liikuntaseura Pori

Olemme käyttäneet palvelua jo useamman vuoden. Ihan huippua, ettei tarvitse tulostaa erikseen paperisia käsiohjelmia. Lisäksi plussaa siitä, että ohjelmaa voi muuttaa tarvittaessa, jos esitykseen on tullut muutoksia. Tätä ei paperisten ohjelmien kanssa ole voinut tehdä. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kaisa

Sun Tanssistudio

FAQ

hide
hide
Mistä oikea käsiohjelma löytyy?

Yleisö löytää haluamansa käsiohjelman käsiohjelma.fi sivun yläreunasta tai suoraan esityksen verkko-osoitteesta. Etusivun yläreunassa on aina listaus tulevista ja käynnissä olevista esityksistä.

Lisäksi palveluun voidaan ohjata esimerkiksi QR-koodin avulla. Ennen esityksen alkua voidaan esimerkiksi heijastaa lavalle tai näytölle QR-koodi joka vie suoraan oikean esityksen käsiohjelmaan.

Helpoiten oikea käsiohjelma löytyy menemällä osoitteeseen käsiohjelma.fi.

Kuinka palvelua käytetään?

Voit lähettää ohjelmasi esimerkiksi word tiedostona. Palvelun hintaa kuuluu sisällön muotoilu niin, että se on luettavissa helposti sähköisestä käsiohjelmasta.

Halutessasi voit lähettää myös kuvan joka lisätään käsiohjelma.fi sivulle. Esimerkiksi jos esityksellä on oma logo tai muu kuva.

Ethän käytä tiedostossa mitään muotoiluja, kuten lihavointia tai kursivointia. Muotoilujen pois jättäminen helpottaa sisällön syöttämistä palveluun.

Lähetä tiedosto sekä kuva mahdollinen kuva osoitteeseen: hello@kasiohjelma.fi

Voit käyttää tätä tiedostoa oman ohjelman pohjana: mallitiedosto.

Mitä palvelu maksaa?

Yhden käsiohjelman hinta on 99 – 249 € (sis alv 24%) / esitys tai tapahtuma.

Hinnoittelu

Ota yhteyttä

Käsiohjelma.fi

hello@kasiohjelma.fi

040 524 3643

© Käsiohjelma.fi 2024 All rights reserved.
Etusivulle